Friday, February 27, 2009

Tun Merah lagi

diambil kesempatan ini untukku tulis dalam warna merah. . .

Tadaaa!!! so proud to say, yang TUn Merah, tahun ni, Seminggu yang lalu, Kalah lagi!!

T_T wait, proud?

Well, sekurang-kurangnya Kakak Ther Li kitorang dinobat olahragawati sekolah , kan, MOnisha?
<>
Dan , menurut kakak-kakak pagi, i mean, SEnior-senior,
Tun Merah sentiasa juara tarik tali, tiap-tiap tahun. Dan tahun ni pulak?

Ni baru betol-betol bangge ni =_=+

! MENANG !
lagi
Kau pulak, hajar?

Eheheh, usahlah tanye pasal aku, I'm a loser....T.T
tapi Takpe~ I have monisha, another loser, with me. And she is also the luckiest person in the world.

Dalam TUn Merah pun aku halimunan. . . hum... biasalah, muka yang comel ini sukar nak dilihat.. HoHoHoHo ^o^


Sunday, February 22, 2009

Catchy Phrase

It's poppin pimples.

say what?

POPPIN PIMPLES!

poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples
poppinpimples

Saturday, February 21, 2009

HASTO HABE siri 2 -Denying Shame comes after shame

Hoho.... this is something funny about human behaviour.

Bila kita memalukan diri kita di hadapan orang lain, samada kita akan blush, saja, atau pun kita akan deny apa yang kita telah buat, dengan berlagak natural, dan buat benda itu sekali lagi.

Kalu orang sekeliling boleh terima keadaan itu takpe, tapi kalau dengan buat benda itu sekali lagi, dan benda yang sama terjadi, kita memalukan diri kita lagi.

Benda ni bukan something serious, dan sesuatu yang kelakar dari memalukan. Hajar pun selalu buat benda yang sama, sekurang-kurangnya dua minggu sekali. Perkara ni senang tenggelam dalam memori, orang senang lupe .

Uniform Pengwas?

Uniform pengawas terdiri daripada :::

Tudung
Tie
Kemeja Putih
Vest
Blazer
Kain kipas

nak dijadikan cerita... banggalah, i actualy get to wear this thing. Segak, smart, comel ^_^ (blush)

Nak dijadikan citer lagi. . .

Kite Tengoklah cermin , "check it out!". .. pusing, pusing, then. . . OH MY GOD!

gemuknyer diri ku. . .

nak diet lorh = . =

BUT

datsuke (dats ok)

it's BIB right? (big is beutiful)

Friday, February 20, 2009

HAJAR's study of Human Behaviour (HASTO HABE)in. . . Deep Disappointment

disappointment, atau Hampa, khususnya dalam SIRI 1 HASTO HABE ini, merujuk kepada sebuah persaan yang sangat menyeksa, merunsingkan, menyedihkan apabila kita tidak dapat sesuatu yang kita sangat harapkan.

dinasihatkan , apabila ia terjadi, jangan biarkan ego menguasai diri dalam bab DENIAL. apabila itu terjadi, kita akan exaggerate , atau overreact sehingga menimbulkan rasa bersalah dan rasa tidak selesa di kalangan orang lain.

Jangan biarkan ia berterusan. Sangat berbahaya. Ia menyeksa diri kite, dan diri mereka yang hampir dengan kite.

Soalan: hajar pernah tak berada dalam situasi ini?

Ya. Sangat menyeksa dan diri memang terseksa.